dordrecht holland foto tourist must visit

Waarom Dordrecht Een "Must Visit" Is

Dordrecht, de stad met een dorpsgevoel. Alhoewel Dordt nog niet heel bekend is, komt er wel steeds meer herkenning en erkenning. En dat voor een goede reden! In dit artikel vind je vier belangrijke redenen waarom Dordrecht op jouw 'to visit' lijstje moet staan!

 

1. Shop 'till you drop

Van grote ketens zoals H&M, the Sting en Primark tot kleine winkels met onweerstaanbare hebbedingetjes. In dit artikel lees je over alle leuke winkels op de Voorstraat. Toch meer fan van vintage winkels? Lees hier waar je alle goede plekken kunt vinden.

2. Geschiedenis is overal te vinden

Dordrecht is de oudste stad van Nederland (in 1220 kreeg de stad al stadsrechten!), dat kun je ook goed zien in de binnenstad. Loop een rondje door de stad en het zal opvallen dat de binnenstad vol staat met oude panden. Of bezoek verschillende musea, bijvoorbeeld:

3. Liever wandelen in de natuur?

In de buurt vind je de Biesbosch: een 90km² groot gebied van puur natuur en rust. De perfecte plek als je even weg wilt van de drukte. Zoek je iets kleiners? Dan kom je al gauw bij het Weizigtpark

4. Eat good, feel good!

Elke stedentrip is pas perfect wanneer je ook lekker eet! Hier in Dordrecht hebben we genoeg keuze voor een gezellige avond borrelen en lekker eten. Bekijk hier alle eetgelegenheden in het centrum van Dordrecht.

Terug naar blog