dordrecht voorstraat nederland city trip

Shop je Weg door de Voorstraat!

Shop je weg door de langste straat van Dordrecht: de Voorstraat! Een must om te bezoeken en onvermijdelijke straat in onze oude en mooie stad. Met tientallen winkels, cafe's, cadeauwinkels en antiekwinkels, kun je vele uren door de lange straat dwalen. Hieronder lees je over alle leuke winkels die te vinden zijn in de straat.
 
In dit artikel lees je over slechts 11 winkels in de omgeving die het absoluut waard zijn om langs te gaan, maar vergeet niet dat er nog veel meer winkels zijn waar je dol op zult zijn.
 

DE LOODS // kringloopwinkel

We beginnen helemaal bij het begin van de Voorstraat, op nummer 70 vind je kringloopwinkel "De Loods". Met een wisselend assortiment blijf je altijd verrast door de leuke spullen! Voor verborgen schatten ben je hier bij het juiste adres. Ben je op zoek naar meer vintage winkels? In dit artikel lees je er meer over.
 

ROCKIN' ITEMS // kledingwinkel

Verderop loop je langs kledingwinkel "Rockin' Items". In deze trendy winkel vind je de mooiste dames kledingstukken. Met het gezellige personeel en de prachtige winkel, is het onmogelijk om door te lopen! Treat yourself en neem een kijkje in Rockin' Items, wie weet word je verliefd op dat ene jurkje of topje...

OLALA CHOCOLA // chocolaterie

Wat is één van de meest onweerstaanbare dingen op deze wereld? Chocola. En niemand doet het beter dan Olala Chocola! Als je langsloopt zie je hun open werkruimte en zie je ook hoe het personeel aan het werk gaat. Haal wat heerlijke chocola en smullen maar!
 

BYBRANDERHORST // winkel

De winkel in 2 woorden? Kunst en design! Bij eigenaar Jolanda vind je van alles en nog wat. ByBranderhorst is ontstaan uit passie en de wil om de wereld een beetje mooier te maken. Alles in de winkel is persoonlijk uitgekozen door de eigenaar met liefde. Het is een must om hierbinnen te gaan kijken!

ROOD, WIT & ROSÉ // wijnwinkel & wijnbar

Wijnen, wijnen, wijnen! In deze prachtige winkel vind je veel meer dan alleen wijn, ze hebben een ontzettend mooi assortiment van allerlei diverse soorten. Het is ook mogelijk om je te verrassen met een highwine of een wijncursus te volgen! Elke wijnliefhebber zal verliefd worden op deze speciale winkel.

WINSA // cadeau- & souvenirwinkel

Voor souvenirs en cadeaus ben je bij het juiste adres! Onze winkel is ook gevestigd op de prachtige Voorstraat. Neem een klein souvenirtje mee, bekijk ons groot assortiment aan kaarten of kijk rond voor leuke cadeaus. Daarnaast verkopen wij ook tabak.
 

SIMON LÉVELT // koffie- & theewinkel

Deze speciaalzaak is zeker het binnenlopen waard tijdens je stedentrip. Met het gigantische assortiment van koffie- en theesoorten is het makkelijk om je tijd hier te spenderen. Met behulp van het personeel kun jij je nieuwe favoriete koffie aantreffen en nieuwe smaken thee ontdekken!

BAHLMANN // kledingwinkel

Bij een leuke winkelervaring hoort een gezellige sfeer, en dat is precies wat je bij Bahlmann kunt vinden! Met meer dan 70 (!) verschillende modemerken is er voor ieder wat wils. Het personeel staat altijd klaar om te helpen! Of het nu met modeadvies is of als je iets op maat nodig hebt.
 

4 YOUR GAMES // spellenwinkel

Iedereen houdt van games! Of het nu gaat om kaartspellen, puzzels of bordspellen, je vindt het allemaal bij 4 Your Games! Ze demonstreren en helpen je in de winkel, zodat je kunt vinden wat je nodig hebt. De grote winkel heeft gegarandeerd iets voor iedereen!
 

FLORALE-EXTASE // bloemist

Deze bloemenwinkel is van binnen net zo mooi als van buiten. Met een groot assortiment van speciale planten, heeft Florale-Extase alles wat je ook maar kunt bedenken! You name it, they have it. Zorg ervoor dat je deze prachtige groene winkel bezoekt voordat je de Voorstraat uitloopt.
Terug naar blog