1 van 4

Over Ons

Sinds de oprichting in 2008 is familiebedrijf Winsa uitgegroeid tot een lokaal bekend bedrijf in het centrum van Dordrecht. Inmiddels staat Winsa bekend als cadeauwinkel, souvenirwinkel en tabakszaak in Dordrecht!

In 2020 is Winsa begonnen met het online verkopen van hun producten via online verkoopplatform bol.com. Naar aanleiding van dit grote succes is er in 2021 besloten een eigen website inclusief webshop te openen.

Benieuwd hoe jij ook jouw bol.com succes kan beginnen? Bekijk hier onze beginner gids voor jouw nieuwe carrière!

In 2021 is ook de zaak overgenomen! Lees dit leuke artikel van indebuurt Dordrecht over de overname.

Moeder & Dochter Duo

Kom je langs in Winsa? Grote kans dat Sayenna (links) of Shannon (rechts) achter de kassa staat. Altijd vrolijk en bereid om te helpen met alles. Zo moeder, zo dochter!

Voorstraat 291

Gevestigd aan de Voorstraat 291 in Dordrecht. Hier begon het allemaal! Winsa noemde dit adres haar thuis van 2008 tot en met 2017. In 2018 is Winsa verhuisd naar een nieuw adres, echter niet zo ver hier vandaan.

Voorstraat 250 (vroeger)

Voordat Winsa naar de overkant van de straat verhuisde, was er ook een souvenirwinkel die de meeste mensen nog zullen herkennen: Het Luxe en Speelgoed-Paradijs E. Aandagt

Voorstraat 250 (tijdens)

Na ontzettend veel uren van klussen, was het pand onherkenbaar. De verbouwing heeft zo'n 1 tot 2 jaar geduurd en nu het lijkt op het gebouw zoals we het nu kennen in 2022.

Voorstraat 250 (2022)

Een heel ander gezicht, niet waar? Precies dezelfde hoek in de foto, maar een hele andere inrichting. We zijn ontzettend blij en trots op onze winkel in Dordrecht. Kom snel langs en zie het voor jezelf!

Winkelsluiting (2024)

Per 1 januari 2024 hebben wij besloten de winkel te sluiten! Een bewuste beslissing om te concentreren op online verkoop en Winsa naar een bredere online aanwezigheid te brengen.

Een leuke herinnering aan onze oude winkel!