dordrecht vintage shops

5x Must-See Dordtse Vintage Winkels

Vintage winkels zijn populairder dan ooit en om alle goede redenen. In dit artikel lees je over 5 verschillende lokale vintage winkels die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken!

1. JouWinkel

📍 Voorstraat 238, 3311 ET Dordrecht | JouWinkel is een grote winkel die bestaat uit tientallen stellingen die allemaal op hun eigen manier bijzonder zijn. Van antiek tot bordspellen: ze hebben het allemaal! Je kunt hier uren doorbrengen zonder het zelfs te beseffen.
 

2. foundbyme

📍 Vriesestraat 3, 3311 NN Dordrecht | Op zoek naar vintage kleding of meubelstukken? Bij foundbyme vind je jouw perfecte item! De producten zijn van goede kwaliteit en je zult hoogstwaarschijnlijk iets van je smaak vinden. Alle producten in de winkel worden door de eigenaar met liefde en passie uitgekozen.

3. The Old Town

📍 Voorstraat 275, 3311 EP Dordrecht | The Old Town: de naam vat Dordrecht perfect samen en ook de winkel zelf. Hier verkopen ze verschillende soorten producten: antiek, curiosa, vinyl, vintage & retro. Het grote aanbod van o.a. meubels en lp's zijn een must see tijdens je dagtrip in Dordrecht!
 

4. Preloved Fashion by 3xM

📍 Wijnstraat 95, 3311 BT Dordrecht | Met een steeds wisselende collectie houden de dames van Preloved Fashion by 3xM het spannend! Duurzame mode wordt steeds populairder en deze winkel is de perfecte plek om nieuwe items te ontdekken.
 

5. ReShare Store

📍 Voorstraat 262, 3311 ET Dordrecht | De ReShare Store is een tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils. Deze winkel is overzichtelijk en netjes, waardoor er een fijne en comfortabele winkelruimte ontstaat. Iedereen is welkom en vrij om al hun goed geprijsde modeartikelen te bekijken!
Terug naar blog