(Zakelijke) Kerst Cadeaus 🎁

It's the most wonderful time of the year... 🎄

Kerst komt eraan, wie heeft er zin? Gezellige avonden thuis, felle lichten overal waar je loopt, elk weekend kerstfeestjes en we mogen de cadeaus niet vergeten: wij hebben er in ieder geval erg veel zin in! Bereid je voor op de feestdagen en bekijk onze feestelijke kerstpakketten van 2023.

- artikel gaat verder onder de kolom -

🎁🎄✨

Zoek je een leuk cadeau voor je zakelijke relaties? Dan hebben we verschillende soorten bedrijfsgeschenken die voor iedereen handig en leuk is, bekijk het eens: 

 

Voorbeeld Gepersonaliseerde Kerstpakketten

Wil je dit jaar iets veranderen aan uw ideeën voor kerstpakketten? Laat ons je inspireren met deze bestelling van een grote klant van het afgelopen jaar.

  • Unieke kerstmandjes
    🧺 De klant wilde graag ander soort kerstpakketten proberen, dit jaar een pakket zonder voedsel. Iedereen binnen het bedrijf was zeer verrast door de leuke verandering van kerstpakket! De mandjes zijn gevuld met een gepersonaliseerd kerstkaartje en diverse Holland producten.

 holland kerstpakket nederlands kerstpakket gepersonaliseerd christmas package kerstpakketten voor bedrijven

  • Gepersonaliseerde snoeppotten
    🍭 Veel bedrijven zijn voortdurend op zoek naar kleine cadeautjes om waardering voor hun personeel te tonen. Onze aanbeveling? Snoep potten! Leuk, betaalbaar en een altijd goed cadeau. Bij Winsa personaliseren wij jouw ideale relatiegeschenk! Dit gaat zo simpel als het verwisselen van het snoepje of het personaliseren van de sticker met je bedrijfslogo.

snoeppotten bedrijfscadeau corporate gifts snoep goedkoop cadeau

 

Kerstpakketten

Voor uw relaties en/of personeel hebben wij drie soorten kerstpakketten beschikbaar:
1. Het Brievenbus Kerstpakket
- Een zorgvuldig samengestelde kerstbox voor relaties en betrokken medewerkers. Met knusse kerstsokken 🧦, een kerstkaart 🎅🏻, heerlijke winterthee 🍵, romige chocolademelkpoeder ☕️ en een zakje luxe chocolaatjes 🍫 – het is een eenvoudig maar prachtig cadeau voor de feestdagen. De verpakking maakt het feestelijk en past bij iedereen. De doos past door de brievenbus en is van A5-formaat, perfect als je iemand een cadeau voor de feestdagen wilt sturen. 

2. Het Kerstpakket
- Brievenbus Kerstpakket iets te klein naar jouw smaak? Geen zorgen! Dit jaar hebben we een groter kerstpakket toegevoegd! Deze doos is versierd met kerstkrabbels en is 25x20x10cm groot. Niet te groot, niet te klein. In deze doos krijg je bijna alles hetzelfde. Op wat dingen na: in plaats van een zakje luxe chocolaatjes, nu een volle pot 🍫, een extra kerstversiering voor in de boom 🎄 en wat zuurstokken 🍭! Neem contact op voor alle details.

3. Het Holland Kerstpakket
- Als Nederlandse souvenirwinkel mogen we niet vergeten een uniek en leuk Hollands geïnspireerd kerstpakket samen te stellen! In deze doos (die hetzelfde formaat heeft als Het Kerstpakket) ontvangen uw relaties 2 verschillende soorten kerstballen voor in de boom 🎄, 2 magneten, 1 paar kerstsokken 🧦 en 2 kerstkaarten. Perfect voor uw zakenrelaties en/of medewerkers die in het buitenland wonen of voor de echte Holland-liefhebber.

Wij bieden onze klanten graag de beste service. Als familiebedrijf staat goed contact bij ons op nummer 1. 😊 Grote bestelling? Dan komen wij langs om de bestelling gratis af te leveren!

🎅🏻 ❄️ 🤶🏻 ❄️ 🧑🏻‍🎄

Ben je toch op zoek naar iets anders dan je in ons aanbod ziet? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan ook door middel van het onderstaande formulier.

Samen bespreken we de vele mogelijkheden van onze winkel en kunnen we een vrijstaande offerte sturen.

Wij van Winsa zorgen ervoor dat jij blij bent met jouw perfecte bedrijfscadeau deze feestdagen.

Contact formulier