Souvenirs Voor Elk Budget

Souvenirs Voor Elk Budget

Hollandse souvenirs mee naar huis nemen is iets waar iedereen vrolijk van wordt! Om er zeker van te zijn dat we alles voor iedereen hebben, willen we graag wat souvenirs adviseren voor elk budget dat een persoon kan hebben.

Is je budget €5, €10 of €20 of meer? Lees verder om uw mogelijkheden te ontdekken. Klik op de dik gedrukte titels om direct naar de desbetreffende pagina te gaan.

€ 0 - € 5

 Sleutelhangers 🔑 Magneten 🌷 Ansichtkaartje 🗺

Een makkelijke optie en altijd een goed cadeau! Sleutelhangers zijn er in veel verschillende vormen en maken het voor iedereen toegankelijk.

Er zijn zoveel verschillende soorten dat je ze allemaal wilt kopen! Ze zien er allemaal prachtig uit, dus zorg ervoor dat je geen Nederland magneet mist.

Iedereen wordt toch vrolijk van een leuk kaartje uit het buitenland? Verras je geliefden met een van onze kaarten.

 

€ 5 - € 10

Mokken ☕️ Mini Fiets 🚲 Shopper 🛍

Nog een souvenir dat altijd gewild is. Drink je favoriete drankje uit je nieuwe favoriete mok. Onze prachtige mokken hebben verschillende designs, kies je favoriet!

Deze schattige minifiets past perfect in je huis en herinnert je aan de overbelasting van fietsen die we in ons land hebben. De fietsen zijn er in verschillende kleuren en teksten.

Een tas heb je altijd nodig, waar je ook naar toe gaat. Koop voor de Holland liefhebber deze prachtige shopper voor €5,50.

 

€ 10 - € 20

Kop en Schotel 🍵 Holland Gift Box 💐 Molentje 🎏

 

Dit prachtige setje met kop en schotel is perfect voor de persoon in je leven die elke dag thee drinkt! Gemaakt van authentiek Delfts Blauw.

 

Deze giftbox is perfect voor de Holland liefhebber! Hierin vind je alles wat je nodig hebt van Nederland voor €12,50.
Het kan niet meer Hollands dan een iconische molen! Dit beeldje van 17 cm staat prachtig in ieder huis en in iedere kamer. 
Terug naar blog