cadeau kado sinterklaas kerst kermis goedkoop idee origineel creatief kerstcadeau sinterklaascadeau schoencadeautje

Sinterklaascadeaus/Kerstcadeaus onder €15

Voor diegene een leuk moment om cadeautjes te kopen, maar voor velen een echte struggle. Geen zorgen, in dit artikel vind je vijf verschillende cadeau-ideeën onder de €15.

Tegenwoordig wordt alles steeds duurder, maar laat dat je er niet van weerhouden om het perfecte en goedkope cadeau te vinden voor de mensen van wie je houdt.

1. EDELSTEEN KETTING

Iedereen wil goede energie en kracht in zijn leven, toch? Geef de positieve energie in je leven een boost met deze mooie en subtiele zilveren kettingen met een hartvormig kristal voor €9,95.

2. KNUFFELS

Knuffels zijn echt voor iedereen en elke leeftijd! Bij Winsa hebben we verschillende soorten dieren voor €10,50. Deze schattige kikkers, honden en nog veel meer zijn het perfecte cadeau om je dierbaren te geven.

3. SNOEPPOT

Uit ervaring kan ik je letterlijk vertellen dat dit hét cadeau is voor degene die alles al heeft. Wil je iemand een klein cadeautje geven voor de feestdagen? Grote kans dat ze dol zullen zijn op glazen pot gevuld met heerlijke snoepjes. De glazen pot kunnen ze hergebruiken en ze kunnen zichzelf verwennen met het snoep. Wie houdt er nou niet van een snoeppot voor €9,95?

4. SOKKEN
Alblasserdam, een klein stadje op slechts 20 minuten van het centrum van Dordrecht, is een leuk dagje uit dat je moet meemaken. Zin om te gaan winkelen? Winkelcentrum Makado heeft alles wat je nodig hebt voor een paar uurtjes vermaak. Daarnaast is La Barrage een aanrader! Dit is een prachtig restaurant op de dam met uitzicht over de rivier de Alblas. Je kunt niet alleen binnen dineren, maar ook op hun terras en zelfs op hun boot. Tijdens hun culinaire zeilarrangement vaar je (ja, jij! Als kapitein van de boot!) rond Kinderdijk onder het genot van een overheerlijke maaltijd.
5. PUZZELS

En als laatst: puzzels. Iedereen heeft tijdens COVID waarschijnlijk heel veel puzzels gekocht, maar nu het 'in het verleden' is, heeft iedereen puzzels achtergelaten. Maar iedereen kent die ene persoon in hun leven die puzzelen uitademt, geef die geweldige persoon een speciale puzzel die ze willen voor €14,95.

Terug naar blog