Kerst Souvenirs 2022

Kerst Souvenirs 2022

Bij Winsa Dordrecht hebben we kerstcadeaus voor iedereen! Kerstballen met Amsterdam of Holland? Zwart, wit of zelfs roze? Deze ornamenten zijn niet voor niets onze bestsellers! Shop nu onze populaire kerstversieringen.

Deze kerst hebben we een assortiment van drie hoofdproducten voor deze feestdagen. Deze bestaat uit Hollandse kerstversieringen met een Holland design. Perfect om te geven voor de Holland liefhebbers, de mensen die vroeger in Nederland woonden en nu in het buitenland wonen of als een schattig cadeau voor jezelf om je te herinneren aan ons mooie land!

1. Beeldjes ⛄️

Deze beeldjes zijn gemaakt van 100% porselein en zeer kwetsbaar, daarom zorgen we ervoor dat we deze in een dikke bubbeltjesplastic naar je opsturen, of je kunt ze zelf komen halen in onze winkel in Dordrecht. Deze passen perfect in je woonkamer en maken de perfecte kerstlook dit seizoen echt af.

2. Kerstballen 🎄

Trek je kerstboom uit en versier je kerstboom met alleen de mooiste kerstballen. Deze Hollandse tulpen maken het plaatje helemaal af! De bal is gemaakt van kunststof. Hierdoor is hij onbreekbaar, dus perfect om in de boom te hangen.

3. Holland geschenkdoos 🎁

Op zoek naar een goed cadeau idee voor de Holland liefhebber? Deze giftbox is perfect! Dit is een cadeau voor elke gelegenheid! Verjaardag, Kerst, Sinterklaas of gewoon leuk om te geven. Ook leuk om te geven als een uitdeelcadeau voor bijvoorbeeld personeel of een zakelijk bedankje.

Terug naar blog