dordrecht avond uit bar restaurants cafe dordt nederland toerist gezellig avondje weg zuid holland idee voor uitgaan

Avondje Uit in Dordrecht

Dordrecht is een mooie en historische stad gelegen in Nederland en biedt volop mogelijkheden voor uitgaansgelegenheden in de avond. Nog geen plannen voor het weekend? Hier zijn een paar suggesties:

  1. Verken de binnenstad: het historische centrum van Dordrecht is een geweldige plek om 's avonds rond te lopen. De stad heeft vele charmante straatjes, steegjes en bruggen die 's avonds verlicht zijn. Ook kunt u een bezoek brengen aan de Grote Kerk en het Stadhuis, beide prachtig verlicht in het donker.
  2. Een restaurant of café bezoeken: Dordrecht heeft veel uitstekende restaurants en cafés die een scala aan gerechten bieden. U kunt traditionele Nederlandse gerechten of internationale gerechten proberen. Veel restaurants hebben ook zitplaatsen buiten, wat perfect is voor een warme zomeravond.
  3. Genieten van een drankje aan een bar: Dordrecht heeft meerdere bars die perfect zijn voor een avondje uit. Je kunt een van de lokale brouwerijen bezoeken en hun bier proeven of een cocktailbar bezoeken en genieten van een verfrissend drankje.
  4. Een concert of voorstelling bijwonen: Dordrecht heeft meerdere theaters en concertzalen die in de avond optredens aanbieden. Je kunt het schema van Kunstmin, Energiehuis of Bibelot bekijken om te zien wat er op het programma staat.
  5. Maak een rondvaart: Dordrecht is omgeven door water en een rondvaart in de avond kan een mooie ervaring zijn. Maak een rondvaart door de grachten of rivieren en geniet van de verlichte skyline van de stad.


Over het algemeen heeft Dordrecht genoeg mogelijkheden voor entertainment in de avond, en je zult zeker iets vinden dat bij je interesses past!

Terug naar blog