lasergamen dordrecht activiteiten regen

5x Gezellige Activiteiten met Regen in Dordrecht

Toen wij in mei deze blogpost schreven over leuke activiteiten met goed weer, gingen wij er ook écht vanuit dat het lekker weer zou worden. Twee of drie dagen met een hoge tropische temperatuur, gevolgd door weken non-stop regen. Het is een vreemde zomer. Maar we mogen de regen de pret van de zomermaanden niet laten verpesten!
 
In dit artikel vind je vijf activiteiten die je kunt doen terwijl je het regenachtige weer van 2021 vermijdt.

GO KART IN // Indoor Kart & Partycentrum Dordrecht

In Indoor Kart & Partycentrum Dordrecht vind je meerdere leuke activiteiten onder één dak: the place to be als het regent. Karten is slechts een van de leuke en opwindende spellen die je kunt vinden. Roep wat vrienden en strijd met elkaar voor de snelste raceronde!


LASERGAMEN // Indoor Kart & Partycentrum Dordrecht

Zoals ik al zei, bij Indoor Kart & Partycentrum Dordrecht kun je echt alles vinden. Lasergamen is een populaire en leuke activiteit om met een kleine of grote groep vrienden te doen. In het donker raak je elkaar met lasers en probeer je het spel te winnen. Een aanrader voor iedereen! P.S. Combineer karten en lasergamen, je ontvangt korting!

MUSEUM // Dordrecht's Museum

Ontdek zes eeuwen Nederlandse schilderkunst! Je vindt er workshops, rondleidingen, tentoonstellingen en nog veel meer. Als je een kunstliefhebber bent, is dit een must om te bezoeken op regenachtige (of niet regenachtige) dagen. Zelfs als je geen kunstliefhebber bent, zul je merken dat je het naar je zin hebt.


WINKELCENTRUM // Drievriendenhof

Laat een beetje regen je niet tegenhouden van de quote "shop 'till you drop"? Bezoek het kleine overdekte winkelcentrum "Drievriendenhof"! Je vindt hier meerdere modewinkels waar je urenlang shopplezier zult beleven. Oh, en er is een nieuwe bubble tea-winkel geopend! Het is zeker een bezoek waard.

ESCAPE ROOM // Fundustry

Iedereen heeft wel eens gehoord van de hype "escape rooms", of je van spannende activiteiten houdt of niet: het is een must-try. Je word opgesloten in een kamer en door middel van kleine opdrachten moeten jij en je team jullie eruit zien te halen. Als je je toch verstopt voor de regen, kun je er maar beter het beste van maken.
Terug naar blog