sayenna chiang winsa souvenirs and gifts dordrecht souvenirshop souvenirwinkel cadeauwinkel giftshop

3 Feitjes over Winsa!

Is het belangrijk om een bedrijf waar je van koopt te leren kennen?

Ja, zeker! Het is heel belangrijk om een bedrijf goed te leren kennen voordat je iets van hen koopt. Er zijn veel oplichters en bedriegers op internet die er alleen maar op uit zijn om mensen geld te laten uitgeven aan slechte producten of diensten. Het is altijd het beste om eerst research te doen naar een bedrijf voordat je van hen koopt, zodat je weet dat je in goede handen bent.

Daarom leer je Winsa beter leren kennen in dit korte blog-stukje! Ben je hierna nog benieuwd naar ons complete verhaal? Bekijk hier ons avontuur als familiebedrijf sinds 2008.

1. Wat betekent "Winsa"?

  • Winsa is eigenlijk een mix van twee namen, Ashwin en Sayenna. De twee kinderen van de ondernemers die het bedrijf in 2008 begonnen. Eigenlijk de ouders van de ondernemer die nu Winsa runt: Sayenna!

2. Winsa is een one-woman-show!

  • Sayenna heeft ondernemerschap gestudeerd en is in 2021 afgestudeerd, waarbij ze net van het HBO het familiebedrijf heeft overgenomen. Op dit moment worden de winkel en het online bedrijf alleen gerund door Sayenna (met uitzondering van moeders hulp op vrije dagen!). Al je bestellingen worden voorbereid en al je vragen worden beantwoord door Sayenna!

sayenna chiang winsa souvenirs and gifts dordrecht souvenirshop souvenirwinkel cadeauwinkel giftshop

3. Geïnterviewd door de plaatselijke krant.

  • In 2021 (kort na de overname) nam In De Buurt Dordrecht contact op voor een heel leuk en bijzonder interview over het familiebedrijf. Check het artikel hier.
Terug naar blog