Op zoek naar het perfecte cadeau voor je partner, beste vriend of familielid?

3 Écht Unieke Cadeau Ideeën

Op zoek naar het perfecte cadeau voor je partner, beste vriend of familielid? Geen paniek! Wij geven je een aantal cadeautips voor unieke cadeaus die zeker in de smaak zullen vallen. Het zoeken naar het perfecte cadeau voor iemand die alles al heeft, kan een uitdaging zijn. Gelukkig hebben wij 5 unieke cadeau-ideeën die zeker in de smaak zullen vallen!

  1. Bubble/Boba Thee Kit

De perfecte manier om thuis heerlijke Milky Strawberry Bubble Tea te maken!
Als je fan bent van bubble tea, dan weet je dat de kwaliteit van de ingrediënten de sleutel is tot het maken van een heerlijk kopje! En hoewel je bij de plaatselijke Aziatische bubble tea bar wel een paar lekkere bubble tea kunt vinden, gaat er niets boven zelf thuis maken.
Daarom hebben we deze geweldige Bubble/Boba Tea Kit samengesteld, die alles bevat wat je nodig hebt om thuis heerlijke Milky Strawberry Bubble Tea te maken! De kit bevat:
  • 450 g aardbei-parels;
  • 240 g aardbei melkpoeder;
  • 8 rietjes van suikerriet;
  • 1 receptenkaart.

 

     2. "Hoe Word Je Een Miljardair?" Gift Box

Hoe word je een miljardair? Het korte antwoord is: ga naar de juiste school, werk hard en word geboren in een rijk gezin. Maar om echt rijk te worden, moet je meer doen dan alleen hard werken. Je moet ook slim zijn met je geld. Maar wil je toch nog wat handige tips?

De "How to Become a Billionaire" cadeaupakket bevat meer dan 25 kaarten boordevol leuke en informatieve tips, trucs, do's en don'ts, en motiverende citaten die bedoeld zijn om bankrekeningen op te blazen. Wordt geleverd met een notitieboekje voor het plannen om je leven in orde te houden en het bijhouden van briljante ideeën. Perfect cadeau voor de ambitieuze ondernemer in je leven!

Een hondenspeeltje dat je hond gek zal maken!

Als je een hond hebt, dan weet je waarschijnlijk ook dat ze soms gek kunnen doen van speelgoed. Hondenspeeltjes zijn er in allerlei soorten en maten, maar er is er één die er bovenuit steekt: het hondenspeeltje Furrby. Furrby is een speeltje dat is ontworpen om de aandacht van je hond vast te houden. Het speeltje beweegt en maakt geluiden, waardoor je hond er geïntrigeerd door raakt. Bekijk onze Paw Story collectie voor meer originele en leuke hondenspeeltjes.

Terug naar blog