winsa dordrecht winkel tabakswinkel gesloten

Dordrecht Winkel Sluiting

Lieve klanten,

Toen op 1 januari 2024 de klok middernacht sloeg, nam Winsa, een geliefde familiewinkel in het hart van Dordrecht centrum, afscheid van zijn fysieke bestaan en markeerde daarmee het einde van een tijdperk. De ooit bruisende winkel, bekend om zijn warme sfeer en persoonlijke service, is nu een leegstaande ruimte, een bewijs van het veranderende winkellandschap en de onvermijdelijke verschuiving naar online handel.

De beslissing om de fysieke winkel te sluiten was ten goede voor de jonge eigenaar. De dochter van de familie besloot een nieuw avontuur aan te gaan in een IT-carrière. Deze beslissing is met veel twijfel genomen, maar uiteindelijk een goede beslissing.

Hoewel de sluiting van de fysieke winkel een gevoel van verlies kan oproepen, is de familie vastbesloten om via online aanwezigheid verbonden te blijven met de gemeenschap. Door het succes van de webshop en bol.com kunnen klanten nu door hun favoriete producten bladeren en aankopen doen.

De sluiting van de familiewinkel heeft ongetwijfeld een leegte achtergelaten in de lokale gemeenschap. De winkel was niet alleen een winkelruimte, maar ook een ontmoetingsplaats, een bron van lokale werkgelegenheid en een steunpilaar van de buurt.

Bedankt voor alle steun in onze reis van onze familiewinkel. Jullie loyaliteit is de basis geweest van ons succes en we zijn verheugd om samen met jou dit nieuwe online avontuur aan te gaan.

Liefs,
Familie Winsa

Back to blog