holland the netherlands delfts blue clogs dordrecht tourist info

Iconische Hollandse Souvenirs

Ga je op vakantie of neem je een souvenir mee uit Nederland? Grote kans dat jij een van de volgende iconische Hollandse souvenirs meeneemt. Toch nog geen idee wat het meest gepaste souvenirtje is voor jou? Lees verder voor de meest iconische en klassieke Hollandse souvenirs.

Kussend Paar

  Deel de liefde met dit mooie kussende paar. Je vindt deze tortelduifjes overal in Nederland. Vind het op een magneet of sleutelhanger of je kunt zelfs het enorme standbeeld "Kussend Paar XXXL" in Amsterdam bezoeken! Onze aanbeveling? Het schattige peper- en zoutstel dat we op onze website hebben staan.

  Koop hier "Peper en Zout Kussend Paar (Delfts Blauw)"

  Molen

   Windmolens zijn een van de meest populaire dingen in Nederland! Waarom zou je er geen souvenir van kopen? Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Onze favoriet is het kleine beeldje in Delfts Blauw. Waarom? Het komt ook met het schattige kussende paar!

   Koop hier "Delfts Blauwe Molen met Kussend Paar"

   Klompen

    Klompen: de ongelooflijk oude en iconische klompen die vooral in de middeleeuwen werden gedragen. Hoe oud ze ook zijn, ze zullen altijd een belangrijk onderdeel van de Nederlandse geschiedenis blijven. Voor wie op zoek is naar jouw typisch Hollandse souvenir: houten klompen is het antwoord dat je zoekt.

    Koop hier "Delfts Blauw Houten Klompen (maat 40)"

    Tulpen

    Wie houdt er niet van bloemen? Als je aan Hollandse bloemen denkt, denk je misschien meteen aan tulpen. Met een goede reden ook! Tijdens het tulpenseizoen in Nederland zult u betoverd worden door de ongelooflijke tulpenvelden in het land. Neem een ​​leuk souvenir mee als herinnering aan deze prachtige bloemen.

    Koop hier "Staande Tulp 20 cm Rood"

    Fietsen

    Of je nu in het drukke Amsterdam, het moderne Rotterdam of de kleine stad als Dordrecht loopt, je ziet fietsen altijd van links naar rechts! Bijna iedereen in Nederland heeft een fiets en maakt er veelvuldig gebruik van. Typisch Hollands. Kijk eens naar de schattige miniatuurfietsen die we hebben.

    Koop hier "Holland Fiets Blauw (13.5x8cm)"

    Terug naar blog